陕西科隆科技有限公司:英语单项选择

来源:百度文库 编辑:杭州交通信息网 时间:2020/09/21 23:40:55
1."A quarter to two " is _______.
A.1:45 B.1:15 C.2:15 D3:15
2.There is going to _____ a football game tomorrow.
A.do B.have C.be D.has
3.A:Shall we go for a walk?
B:____ .
A.Thank you B.Here you are C.Not at all D.Good idea
4.There are ____ players in a football team.
A.six B.twelve C.eleven D.twenty-two
5.______ hard the farmers are working.
A.What B.What a C.How D.How a
6.There are ______ people in the USA than in China.
A.more B.many C.few D.fever
7.It's cold outside.Please _____ more clothes.
A.take off B.put up C.put on D.take to
8.They are going to Shanghai ___ next Tuesday afternoon.
A.on B.in C./ D.for
9.Jim often goes to school ____ his father's car
A.with B.in C.on D.by
10.Her bag is cheaper than _____.
A.Peter B.Peters C.Peters' D.Peter's

1.\"A quarter to two \" is _______.
A.1:45 B.1:15 C.2:15 D3:15

A

2.There is going to _____ a football game tomorrow.
A.do B.have C.be D.has
B

3.A:Shall we go for a walk?
B:____ .
A.Thank you B.Here you are C.Not at all D.Good idea

B

4.There are ____ players in a football team.
A.six B.twelve C.eleven D.twenty-two

5.______ hard the farmers are working.
A.What B.What a C.How D.How a
C

6.There are ______ people in the USA than in China.
A.more B.many C.few D.fever
D

7.It\'s cold outside.Please _____ more clothes.
A.take off B.put up C.put on D.take to
C

8.They are going to Shanghai ___ next Tuesday afternoon.
A.on B.in C./ D.for
C

9.Jim often goes to school ____ his father\'s car
A.with B.in C.on D.by
B

10.Her bag is cheaper than _____.
A.Peter B.Peters C.Peters\' D.Peter\'s
D

1A,2C,3D,4C,5C,6D,7C,8C,9B,10D

1.A
2.C
3.D
4.C
5.C
6.D
7.C
8.A
9.D
10.D

A
C
D
C
c
d
c
c
c
d

A,C,D,C,C,A,C,A,D,D